Estetisk tandvård Vasastan


Estetisk tandvård i Vasastan – Hos oss kan du känna dig trygg!


Estetisk tandvård Vasastan

Hos oss kan du boka estetisk tandvård i Vasastan! Här på Carins tandvård möter du mig tandläkare Carin Österholm Silber och tandsköterska när du bokar estetisk tandvård i Vasastan. Som tandläkare i Vasastan är vi en liten familjär mottagning där vi gärna tar hand om hela familjen. Här får du snabbt en tid och för oss är det viktigt att du känner dig omhändertagen och sedd. Vi brinner för vårt jobb, något som vi hoppas du kommer märka!

Estetisk tandvård i Vasastan syftar till att korrigera missfärgade tänder och fyllningar, stora mellanrum mellan tänderna, sneda tänder, trångställda tänder, missbildade eller skadade tänder samt att ersätta saknade tänder.

Estetik, form och bettfunktion går hand i hand och vår strävan är att kombinera perfekt form och färg med optimal funktion för att du skall kunna få ett hållbart, vackert leende. När behandlingen är avslutad kommer du att vara stolt över ditt vackra leende som ger dig ökad självkänsla, större välbefinnande och bättre självsäkerhet.


Estetisk tandvård i Vasastan – Hos oss kan du känna dig trygg!

Vi arbetar med all form av estetisk tandvård i Vasastan, vi gillar att göra folk fina med hjälp av estetisk tandvård men gör även större mer komplicerade jobb. Vi är medlemmar i Privattandläkarna och Svenska Tandläkarförbundet och anslutna till Försäkringskassan.


När du bokar tid hos tandläkare Odenplan så är det lätt att hitta till oss. Vi har mottagningen på Norrtullsgatan om hörnan vid Åhléns.En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder beror på hur stora problem man har med sina tänder.
Tillsammans med oss lägger vi upp en individuell behandlingsplan för dig. Det vanliga, om man inte har några större problem, är att man gör en undersökning per år. De vanligaste problemen är karies och tandlossning och det är viktigt att upptäcka detta i tid, därför rekommenderas man att gå på regelbundna besök hos sin tandläkare.

Här på Odenplans Tandläkare möter du mig tandläkare Carin Österholm SilberHelin Hesselmar med tandsköterska.. Boka online och få din tid hos tandläkaren direkt!
Akuttandvård · Tandhygienist · Allmäntandvård · Tandblekning · Implantat · Estetisk tandvård.
Tandvård i en lugn och avslappnad miljö. Vi har fri tandvård för barn och unga, det är gratis t.o.m det året man fyller 21 år! Studenterbjudande! 499:- kr för en undersökning Gäller för studenter 26år eller yngre som ej tecknat sig på abonnemangstandvård. Välkommen till estetisk tandvård Vasastan!

Har du frågor är det bara att ringa eller maila oss här! Här hittar du en vägbeskrivning! Välkommen!