Tandläkare

Sveavägen


Boka tandläkare vid Sveavägen hos oss!Tandläkare Sveavägen

Letar du efter en tandläkare Sveavägen? Tandläkare Helin Hesselmar & Carin Österholm Silber har mottagning vid Sveavägen och arbetar med all form av tandvård akut i Sveavägen.

Om du väljer oss som din tandläkare i Sveavägen så är hela familjen välkommen. Det är enkelt att boka tid hos oss, ring eller maila vilket som är enklast för dig. Boka tandläkare vid Sveavägen!

Här på Odenplans Tandläkare möter du tandläkare Helin Hesselmar & Carin Österholm Silber med tandsköterska. Vi har en liten familjär mottagning där vi gärna tar hand om hela familjen. Här får du snabbt en tid och för oss är det viktigt att du känner dig omhändertagen och sedd. Vi brinner för vårt jobb, något som vi hoppas du kommer märka! Vilken tandvård kan vi hjälpa dig med? Vi arbetar med all form av tandvård, vi gillar att göra folk fina med hjälp av estetisk tandvård men gör även större mer komplicerade jobb. Mottagningen ligger lättillgängligt vid Sveavägen precis vid Odenplan, om hörnan på Åhlens och hos oss kan du betala med kontanter, kort eller på faktura.


Din tandläkare i Norrtull-Tryggt och säkert

Vi är medlemmar i Privattandläkarna och Svenska Tandläkarförbundet och anslutna till Försäkringskassan. Varmt välkommen till Odenplans Tandläkare! En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder beror på hur stora problem man har med sina tänder.
Tillsammans med oss lägger vi upp en individuell behandlingsplan för dig. Det vanliga, om man inte har några större problem, är att man gör en undersökning per år. De vanligaste problemen är karies och tandlossning och det är viktigt att upptäcka detta i tid, därför rekommenderas man att gå på regelbundna besök hos sin tandläkare.


Akuttandvård · Tandhygienist · Allmäntandvård · Tandblekning · Implantat · Estetisk tandvård.
Tandvård i en lugn och avslappnad miljö. Vi har fri tandvård för barn och unga, det är gratis t.o.m det året man fyller 21 år! Studenterbjudande! 499:- kr för en undersökning Gäller för studenter 26år eller yngre som ej tecknat sig på abonnemangstandvård. Välkommen till estetisk tandvård Vasastan!

Har du frågor är det bara att ringa eller maila oss här! Här hittar du en vägbeskrivning! Välkommen!